Werkplaats banner Egberts fietsen borger

Naast onze uitgebreide collectie in de winkel zijn we erg trots op onze werkplaats. Modern, uitgebreid en altijd vol bedrijvigheid. Hij is ook niet te missen: direct bij binnenkomst loop je er tegenaan. En niet voor niets, want we zijn je erg graag van dienst bij grote en kleine reparaties aan de trouwe tweewieler. Ongetwijfeld wil je snel weer op pad. Als de reparatie niet te ingrijpend is proberen we het direct uit te voeren, zodat jij onder het genot van een kop koffie even door de winkel kunt kuieren. Vaak kan je dan al vlot weer genieten van een perfect werkende fiets!

Natuurlijk komt het soms ook voor dat het wat langer duurt. In dat geval laat je de fiets in goede handen achter, onze monteurs geven de fiets de aandacht die ‘ie verdient. En zodra de reparatie is uitgevoerd krijg je een belletje dat de fiets weer gehaald kan worden, tenzij je natuurlijk gebruik maakt van onze gratis haal- en brengservice.

Sinds enige tijd voeren we ook carbonreparaties uit. De reparatie van carbon frames, wielen en onderdelen is specialistisch werk. Gelukkig werken we met experts die je vrijblijvend kunnen vertellen of de schade te repareren is. Vaak wel! Wil je daar meer over lezen? Klik dan hier.