Vuurwerk bij Egberts

Het is alweer bijna zover. De tijd dat we het nieuwe jaar in mogen knallen. En laten wij daar nou net helemaal klaar voor zijn, want wij hebben het beste en mooiste vuurwerk al in bestelling staan voor jou. 

Naast het standaard vuurwerk hebben wij ook de Fireworks-lijn in ons assortiment. Ook het prachtige knal- en sierwerk van Professional Style en Pangu Fireworks mag natuurlijk niet ontbreken.

Aanbiedingen

Uiteraard bestel je bij ons het vuurwerk met mooie aanbiedingen. Gratis extra’s bij grote bestellingen en natuurlijk de standaard aanbiedingen. 

Profiteer t/m 15 november van de vroege bestellingen en maak kans op 50% cashback van je complete bestelling! 

Duits vuurwerk

Voor het mooiste vuurwerk van de straat kies je natuurlijk voor het échte werk. ‘Das beste oder nichts’.

Met het Duitse knal- en siervuurwerk laat je de hele straat kijken naar jouw vuurwerk. In combinatie met de Professional Style lijn kijkt niemand meer naar zijn of haar eigen vuurwerk. 

Laat zien dat jij klaar bent voor 2022 en knal het nieuwe jaar in als nooit tevoren.

Nieuw in het assortiment 
De Twist Crackers! Klein van formaat, groots in effect. Deze Twist Crackers spint sierlijk en gekleurd over de straat, gevolgd door een enorme knetterfinale. Net iets meer dan de bekende grondbloem! 

Voor de kids

Uiteraard wordt er ook aan de kinderen gedacht. Van de categorie 1 serie hebben wij ook dit jaar weer veel ingekocht. Spetterkaarsjes, fonteintjes, knetterballen en nog veel meer. Zoals de spannende trektouwtjes en knalerwten. De categorie 1 producten zijn al eerder verkrijgbaar.  

Vuurwerkverkopen dagen op 29,30 en 31 december 2021

Naar boven
Wij gebruiken cookies op deze website om uw gebruikersgemak te optimaliseren. Klik verder als u een goed werkende website wil.