Verhuur banner Egberts Fietsen Borger

Fiets huren tijdens Corona

In de corona periode mogen wij gelukkig gewoon doorgaan met het verhuren van fietsen. Even lekker erop uit in Drenthe of heerlijk met de mountainbike door de bossen is nog steeds mogelijk. Hierop hebben we wel bepaalde aanpassingen gedaan. Let hier goed op voordat u wilt gaan fietsen op een huurfiets.

U moet namelijk van tevoren hebben gereserveerd en betaald, zodat wij uw gereserveerde fiets contactloos mee kunnen geven vanuit de Egberts tent. Na het fietsen kunnen wij de fiets op dezelfde wijze weer contactloos aannemen. Daarna zorgen wij ervoor dat de fiets weer netjes gereedgezet wordt voor de volgende gebruiker.

Alvast bedankt voor de medewerking en veel fietsplezier!

verhuur bikes Egbert Egberts Borger

Drenthe heeft veel te bieden en is vreselijk mooi om te ontdekken. Wilt u onbezorgd fietsen in deze prachtige provincie met vele fietsroute’s en meer dan 1400 kilometer fietspad, die u door prachtige bossen, heidevelden en dorpjes leidt? Dat kan op uw eigen fiets, maar natuurlijk ook op een gehuurde fiets.

Wij bieden u de mogelijkheid om op een prima huurfiets het mooie Drenthe te verkennen, zodat u ook van die heerlijke boslucht kunt genieten. Naar ons idee de ideale manier om eens lekker in beweging te zijn, te genieten van de natuur en heerlijk tot rust te komen. Wilt u een fiets huren? Klik meteen op onderstaande button om te reserveren.

Huurvoorwaarden

De huurder is verantwoordelijk voor het gehuurde object bij diefstal en schade. Bij de verhuur van fiets(en) vragen wij om een geldig legitimatiebewijs.

Voor een dag geldt de tijdsduur van 1 kalenderdag (dus geen 24 uur).
Voor een week geldt de tijdsduur van 7 kalenderdagen (b.v. van zaterdag t/m vrijdag).

De huurfietsen dienen zelf opgehaald en teruggebracht te worden door de huurder.

Voor vragen kunt u een mail sturen naar info@egbertegberts.nl of u kunt bellen naar 0599-234224.

Een reservering kan minimaal één dag voor de datum waarop de fietsen gereserveerd zijn kosteloos geannuleerd worden. Indien u de reservering niet minimaal één dag van te voren annuleert, zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Egbertsweg verhuur fietsen egberts fietsen borger

Reserveer hier meteen uw fiets!