Vind de stadsfiets die bij u past…

Bij Egberts Fietsen kan je kiezen uit een ruime selectie aan stadsfietsen voor jong en oud.Stadsfietsen
Bij stadsfietsen ligt het accent op degelijkheid en duurzaamheid, maar ook het comfort wordt steeds belangrijker. Bij een wat langere rit wil je toch graag lekker zitten? Natuurlijk helpen de bredere banden van de stadsfietsen daar bij, maar ook een verende zadelpen (minder trillingen op de fiets) en een verende voorvork (comfortabeler voor handen, armen en polsen) kunnen het comfort flink verhogen.

Ook versnellingsnaven zijn kenmerkend voor de stadsfiets. Betrouwbaar, degelijk en ze zorgen er voor dat je fiets breed kan inzetten. Zo is een flinke heuvel nooit meer een probleem en kan de fiets fijn mee op vakantie. Een moderne ontwikkeling is de Rohloff-naaf: ontzettend duurzaam, licht lopend en een groot aantal versnellingen.

Voor naar school, het werk, boodschappen doen of gewoon lekker toeren of de stad in:
Egberts Fietsen helpt je graag bij een comfortabele en betrouwbare keuze. In ons brede assortiment van trendy, stoere, chique, praktische en zelfs sportieve stadsfietsen hebben we altijd de perfecte fiets voor jou!

Benieuwd naar de nieuwste modellen? Je kan alvast een kijkje nemen in de nieuwste collecties door onderaan op het logo te klikken van je favoriete fietsmerk. Wij wensen je veel kijkplezier en verwelkomen je graag in de winkel!