Specialized race banner Egberts Fietsen Borger

Over Specialized:
“Wij zijn fietsers – een feit dat al sinds 1974 aan de basis staat van elke beslissing die we maken. Toen er nog geen kwalitatief hoogwaardige fietsbanden op de markt waren, gingen we zelf aan de slag. Toen mensen met cruisers door de modder wilden rijden, maakten we de eerste productie-mountainbike. Toen wielrenners sneller wilden gaan, investeerden we in carbon en bouwden we onze eigen windtunnel. En toen we zagen dat sommige kinderen worstelen om zich op school te concentreren, hebben we de Specialized Foundation opgericht om hen te helpen door ze te laten fietsen.”

Op deze pagina vindt u alle modellen die wij doorgaans in onze showroom hebben staan. Te beginnen met de performance modellen. De Venge, Tarmac en Allez, super strak en super snel. Daarna komen alle Roubaix modellen, de comfortabelere variant. Met als afsluiter de modellen van de Diverge, een alleskunner van Specialized!

Specialized Performance banner Egberts Fietsen Borger

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Dan kunt u de huidige voorraad bekijken en zelfs meteen online bestellen. Kijk voor de Specialized Racefietsen collectie alvast op site van Specialized.

Heeft u nu vragen over bepaalde fietsen of onze voorraad? Neem dan gerust contact met ons op via 0599-234224 of stuur een mail naar info@egbertegberts.nl.

Volg ons op FacebookInstagram of LinkedIn om op de hoogte te blijven!