Nieuws

S-WORKS Turbo Levo E-MTB

De S-Works Turbo Levo 

Het is een item waar niet iedereen hetzelfde overdenkt. Maar een elektrische mountainbike wordt steeds vaker aangeschaft. En waarom ook niet als je deze prachtige S-WORKS Turbo Levo ziet? Deze machine is top of the hill met hoogwaardige SRAM materialen. Elektronisch het zadel omlaag zetten voor de extra snelle afdaling of de ondersteuning een beetje hoger zetten voor de klim. Maakt het allemaal net iets makkelijker, maar ook uitdagender… en leuker?

De geheel nieuwe S-WORKS Tubo Levo is een volledig carbon frame met 150mm soepele en gecontroleerde veerweg, de soepelste en krachtigste motor, een nieuwe 700Wh batterij die je bereik met maar liefst 40% verhoogt. Ruige afdalingen en steile beklimmingen? JA!

Specialized heeft deze S-WORKS ontworpen met een vergroot bereik en een laag zwaartepunt. De hoek van het balhoofd is verlaagd voor meer zelfverzekerdheid in afdalingen en de hoek van het zadel is aangepast om de klimefficiëntie te verbeteren.

Meer vermogen, meer bereik

Met de 2.1-motor van de Levo versterkt het trapinvoer met een verbluffende 410%. Meer bereik met de M2-batterijen. Bovendien kan de Mission Control-App de batterij beheren, zodat de batterij net zo lang meegaat als nodig is. Meer kracht. Veel kilometers. Oneindig plezier.

Specificaties

Verder is deze luxe mountainbike voorzien van een snelle SRAM XX1/XO1 11-speed schakelgroep, SRAM Code RSC rem-systeem en prachtige ROVAL Traverse SL29 CARBON velgen. Zoals eerder omschreven heeft de vering in het frame een 150mm veerweg en de FOX Float voorvork is ook voorzien van een 150mm veerweg. Ideaal voor ruige omstandigheden. De zadelpen is elektronisch omhoog en omlaag te zetten. Daarnaast is de fiets voorzien van carbon stuur en extra brede banden.

Kortom een fiets waarop je gezien mag worden en waar je op alle terreinen de baas bent over de ondergrond, bergen en afdalingen! Klik hier als je nieuwsgierig bent geworden naar alle Specialized E-mtb’s. 
Als je het liever bij de normale Specialized MTB’s houdt, klik dan hier!

Bekijk alle foto’s van de reeds afgeleverde S-WORKS Turbo Levo:
(Klik op afbeelding voor vergroten).