Wielrennen is een heerlijke sport en bovendien voor iedereen toegankelijk.

Je kan bij ons terecht voor alle soorten racefietsen in uiteenlopende prijsklassen en kwaliteiten, afhankelijk van wat je doelen en wensen zijn.

Als echte liefhebbers helpen we je graag met het maken van de beste keus: ga je bijvoorbeeld voor een strak en stijf racemonster of past een echte kilometervreter met wat meer comfort beter bij je?

Ook de keuze van het framemateriaal is best van belang. Het meest gangbaar zijn aluminium en carbon, maar ook titanium en staal komen regelmatig voor. Elk materiaal kent z’n eigen voor- en nadelen, dat spreekt voor, maar wat het beste bij jou past is afhankelijk van je wensen.

Ook de afmontage van de fiets (grofweg de aandrijflijn en schakelmateriaal) is een punt van overweging. Duurder is vaak lichter, maar niet altijd per sé beter. Opnieuw een kwestie van wensen en persoonlijke voorkeur.

Je leest het al: via deze site willen we je geen fiets verkopen, dat is namelijk maatwerk. Kom daarom vooral langs en we lichten je helemaal vrijblijvend voor.

Toch online even neuzen?
Al nieuwsgierig geworden? Klik dan snel op het logo van uw favoriete merk hieronder en ontdek de wereld op de racefiets.

Onze collectie racefietsen: