Race en ATB 2019
Nieuws

RACE en ATB Show 2019

De Race en ATB show van het Noorden is een jaarlijks evenement. Een weekend waarin wij jullie vermaken met leuke items en vernieuwingen op het gebied van fietsen. Waar wij doorgaans alle soorten fietsen hebben staan bouwen wij voor dit weekend de hele winkel om. Het wordt een ware Race en ATB tempel! Kom 13, 14 en 15 december 2019 genieten van al het nieuws op Race en ATB gebied!

Merken aanwezig

Dit weekend zijn verschillende merken aanwezig die graag een steentje bijdragen. Dit maakt de show extra leuk, doordat we items hebben staan die exclusief zijn. Een ruime collectie fietsen is aanwezig, er zijn extra testfietsen en vooral veel leuke aanbiedingen. BIORACER is aanwezig, hier kan je naar eigen wens fietskleding ontwerpen. En demo trainers van Wahoo die je kan testen. Kortom; genoeg te zien, beleven, kopen en te ervaren.

Verder zijn er aantrekkelijke aanbiedingen. Het hele weekend kost bij ons een tube Squirt Lube maar 9,99! Veel kleding, zoals diverse wielrenshirt en wielrenbroeken vanaf 15,-. En een ruim aanbod nieuwe(!) fietsschoenen met 50% korting. Neem een kijkje in onze Egberts Outlet voor speciaal geselecteerde kleding voor jouw volgende rit!

Vrienden van Egberts MTB-tocht

Nieuw dit jaar is de Vrienden van Egberts MTB-tocht op zondagochtend. Een gezellige tocht die over de geweldige MTB-route van Gieten-Gasselte gaat. Het is geschikt voor iedereen, we zullen gezamenlijk starten, maar wel in verschillende snelheidsgroepen, bij terugkomst staat er heerlijke Snert voor je klaar!
Alle informatie over deze MTB-tocht vind je door hier te klikken: Vrienden van Egberts MTB-tocht.

13, 14 en 15 december 2019

Dit jaar zijn de showdagen de tweede weekend van december. De openingstijden:

Vrijdag: 14:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 18:00 uur
Zondag: 11:00 – 16:00 uur (MTB-tocht: verzamelen 08:30 uur)

Wij hebben er zin in! Jij ook? We zien je graag dit leuke weekend.