Nieuwsbericht nieuw gereedschap Egberts Fietsen Borger
Nieuws

Nieuw gereedschap in de werkplaats

Nieuw gereedschap voor de werkplaats!

Zeg nou zelf; goed gereedschap is het halve werk! Dat vinden wij tenminste wel. En daarom hebben wij kortgeleden nieuw gereedschap aangeschaft voor in de werkplaats. Speciaal voor u hebben we gekozen voor het merk Unior. Unior is een professioneel gereedschapsmerk dat altijd in ontwikkeling is. Deze gereedschappen gaan lang mee en zullen ervoor zorgen dat wij uw fiets in uitstekende staat kunnen krijgen.

Door de sterke kwaliteit van Unior blijft uw fiets lang goed onderhouden. Door gebruik te maken van de sterkste staalsoorten is het geschikt voor langdurig gebruik. En dat geldt niet alleen voor het gereedschap maar ook voor uw fiets. Het afstellen van versnellingen gaat soepeler, het aandraaien van moertjes en boutjes doen we met precisie en een afstelling op de Newton-meter is geen probleem.

Door te investeren in gereedschap investeren we in de kwaliteit van onze producten. Uw fiets wordt uitstekend onderhouden en gaat daardoor langer mee. Een win-win situatie vinden wij. Niet alleen zijn onze producten van topkwaliteit, maar ook onze monteurs zijn dat. Door ze regelmatig een cursus te laten volgen weten zij precies hoe ze moeten handelen. Op elke fietsgebied hebben wij een expert in de werkplaats. Uw fiets is bij ons in goed handen! Waarmee kunnen we helpen? Neem meteen contact met ons op.

Heeft u een e-bike, mountainbike, racefiets of stadsfiets? Heeft u een bochel in uw wiel of zijn uw lagers van de racefiets versleten? Expert Peter lost dit op. Laadt uw elektrische fiets niet meer of geeft ie weinig actieradius? Erwin of Peter staat voor u klaar. Schakelt uw mountainbike niet zoals het hoort? Roelof weet alles op het gebied van mountainbikes! (Hij werkt zelfs voor een professioneel MTB-team)! Maak kennis met de werkplaats, de experts staan klaar me nieuw gereedschap!