Koga e-bike banner Egberts Fietsen Borger

Koga is opgericht in 1974. Andries Gaastra richtte KOGA op. Hij voegde de eerste letters van de achternaam van zijn vrouw Marion Kowallik samen met die van zijn achternaam tot merknaam KOGA. Het doel van Gaastra is om lichtgewicht fietsen op de markt te brengen.

Alle KOGA fietsen worden met de hand gebouwd. Met een eigenzinnige aanpak, een eigen research & development afdeling en quality center weet KOGA de fiets te bouwen met perfectie tot in de finesses. Waar wacht u nog op? Kom testen in ons KOGA HOUSE (de enige in Nederland).

Hieronder vindt u ons aanbod elektrische KOGA fietsen. Voor de collectie stadsfietsen klikt u op het stadsfiets icoontje hiernaast.

Egberts Fietsen Borger Icon fiets

Kogahouse e-bike banner Egberts Fietsen Borger

 

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Dan kunt u de huidige voorraad bekijken en zelfs meteen online bestellen. Kijk voor de KOGA collectie alvast op site van KOGA.

Heeft u nu vragen over bepaalde fietsen of onze voorraad? Neem dan gerust contact met ons op via 0599-234224 of stuur een mail naar info@egbertegberts.nl.

Volg ons op FacebookInstagram of LinkedIn om op de hoogte te blijven!