Elektrofiets demodagen
Nieuws

Elektrofiets Demodagen

Meer dan 25 verschillende modellen elektrische demofietsen!

Bent u al bezitter van een e-bike en toe aan een nieuwe of overweegt u om de overstap te maken naar een e-bike? Wij helpen u graag. Met de grote toename aan e-bikes wordt de vraag en aanbod steeds meer. Maar hierdoor wordt de keuze steeds moeilijker. Een sportief frame of toch een lage instap? Een sterke motor om de berg mee op te kunnen of is het voor de kortere afstanden van A naar B. Wij maken de keuze makkelijker.

Want van alle merken en modellen die wij verkopen hebben wij een testfiets klaar staan. Om precies te zijn meer dan 25 modellen! En om u deze goed te laten testen hebben wij acht dagen uitgetrokken om ze u uitgebreid te laten ervaren. Namelijk van 6 tot en met 14 maart 2020. En niet alleen hebben wij uitgebreide testmogelijkheden, we hebben ook extra aantrekkelijke acties, diverse occasions scherp geprijsd, u mag gratis accu testen én er staan hapjes en drankjes voor u klaar.

De merken van Egberts Fietsen

In samenwerking met onze vertrouwde merken hebben wij extra demofietsen klaarstaan. Het gaat om de volgende merken: Koga, Sparta, Batavus, Gazelle, Cube, Specialized en Stromer. Alle merken hebben verschillende modellen, een groot aantal van deze modellen is standaard onze collectie. En juist van onze collectie hebben we ruimte testmogelijkheden. Heeft u toevallig geen tijd om langs te komen tijdens de Elektrofiets Demodagen dan niet getreurd. Want wij zijn eigenaar van deze demofietsen en zullen het hele jaar getest kunnen worden!

Acties tijdens de Elektrofiets Demodagen

Hapje, drankje en gezelligheid! Dat staat bij ons voorop en wij zullen ervoor zorgen dat u zich thuis voelt bij ons in de winkel. Tijdens de Demodagen hebben een ruim aanbod aan gebruikte fietsen. Deze worden voor aflevering altijd goed door ons gecheckt en zijn daarom betrouwbaar en geschikt om nog jaren plezier aan te beleven. Alle overjarige modellen zijn aantrekkelijk geprijsd en hebben we nog veel andere spectaculaire acties. Als u al in het bezit bent van een elektrische fiets en nieuwsgierig bent in welke staat uw accu is dan kunt u langskomen. Wij testen de accu gratis voor u t.w.v. € 15,-. Let wel op dat wij u fiets bij het uitlezen nodig hebben als het gaat om een Ion of Boschaccu.

We zien u graag!

Openingstijden Elektrofiets Demodagen:

Maandag t/m donderdag 09:00 – 18:00 uur
vrijdag                                   09:00 – 21:00 uur
zaterdag                                09:00 – 17:00 uur
zondag                                   gesloten