Cube MTB banner Egberts Fietsen Borger

Cube is een merk dat wij al een aantal jaren met trots verkopen. Betrouwbaar, eerlijk, snel en geweldige fietsen. Met de brede range aan mtb’s van Cube is er altijd een fiets die bij jou past! Wil je beginnen met mountainbiken? Begin dan met een fiets uit de A-serie. Heb je de smaak goed te pakken? Ga dan voor de CMPT series of de Reaction. Laatstgenoemde is er in zeer degelijk aluminiumframes, maar ook in aantrekkelijk geprijsde carbonframes. Wil je écht alles uit het mountainbiken halen? Dan is de Elite de serie die voor jou gemaakt is. Een lichte fiets, met de beste onderdelen.

Zie hieronder onze collectie. We helpen je graag in de winkel verder. We gaan voor persoonlijk advies, de juiste onderdelen en accessoires en we zorgen natuurlijk dat je perfect op de fiets zit. Tot snel in Borger.

Cube a-serie MTB banner Egberts Fietsen Borger

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Dan kunt u de huidige voorraad bekijken en zelfs meteen online bestellen. Kijk voor de Cube MTB collectie alvast op site van CUBE.

Heeft u nu vragen over bepaalde fietsen of onze voorraad? Neem dan gerust contact met ons op via 0599-234224 of stuur een mail naar info@egbertegberts.nl.

Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn om op de hoogte te blijven!