Colnago Racefietsen banner Egberts Fietsen Borger

Colnago

Als je Colnago zegt. Dan zeg je Italië. Want de oorsprong van Colnago ligt in Italië. En niet alleen de oorsprong, want tegenwoordig worden er nog steeds racefietsen handgemaakt in Italië. Neem bijvoorbeeld de Colnago C64. Een iconisch model, de style van vroeger met de techniek van nu.

De Italiaanse oprichter, Ernesto Colnago, is nog dagelijks bezig met het merk dat hij zo groot heeft gemaakt. Ooit was hij vervend wielrennen in de hogere klasse. Toen Ernesto 80 werd kwam er een speciale editie uit en nog steeds is het goed opletten als Ernesto Colnago weer een jaartje ouder wordt. Want het kan zomaar gebeuren dat er weer een nieuw model staat te wachten. Zoals dit jaar.

De Colnago C64 is de opvolger van de Colnago C60. Met weer vernieuwde technieken is deze fiets nog sneller, strakker, sterker en… de fiets kan worden samengesteld zoals u wilt! Qua maat, geometrie, kleur, schakelgroep, remsysteem en lugs. Wij adviseren u graag verder in de winkel! Neem hieronder alvast een sneak preview van alles dat Colnago te bieden heeft!

Colnago C64

Colnago V2R

Colnago V2R

Colnago Prestige

Colnago Prestige

Colnago Concept

Colnago CRS

Colnago CRS

Colnago CLX

Colnago CLX

Colnago Master

Colnago Master

Colnago Arabesque

Colnago Arabesque