BMC race banner Egberts Fietsen borger

BMC staat voor Bike Manufacturing Company.  Iets waar ze absoluut heel goed in zijn. Het bedrijf is gevestigd in Zwitserland en heeft daar geweldige testmogelijkheden. Ze hebben daar een eigen Lab, waarin alles wordt uitgezocht en ontwikkeld. Met de bevindingen die ze doen brengen ze fietsen uit met unieke, geavanceerde, ontwerpen. Waarbij gepatenteerde fietstechnologieën ontstaan die BMC onderscheidt van de rest.

Het is de missie om fietsen simpel, maar heel puur te maken. Ze zijn vastbesloten om dé ultieme rij-ervaring te ontwikkelen en dat lukt ze ontzettend goed. Ze maken fietsen voor op de weg, in het bos, in het veld en voor de heerlijke weekend ritjes. Voor de beginnen tot aan de professionele atleet.  Kom snel bekijken wat onze collectie is. In de winkel bieden we u graag een testrit aan. Gaan!

Op de pagina staan de modellen die wij leveren vanuit de winkel. Te beginnen met alle BMC Teammachines SLR01 met Disc (schijfremmen). Daarna volgen de SLR02 Disc Teammachines, deze hebben een andere carbon/framebouw, waardoor de prijs lager ligt. Vervolgens worden de overige SLR01, SLR02 en ALR modellen getoond op de website.

Na de Teammachines volgen de Roadmachines(Comfortabele model van de Teammachine), Timemachines(Tijdrid-/Triatlonfietsen) en Crossmachines(Veldrijfietsen).

BMC teammachine banner Egberts Fietsen Borger
  • Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Dan kunt u de huidige voorraad bekijken en zelfs meteen online bestellen. Kijk voor de BMC collectie alvast op site van BMC.

    Heeft u nu vragen over bepaalde fietsen of onze voorraad? Neem dan gerust contact met ons op via 0599-234224 of stuur een mail naar info@egbertegberts.nl.

    Volg ons op FacebookInstagram of LinkedIn om op de hoogte te blijven!