BG Fit ruimte banner Egbers fietsen borger 2019

Bij Egberts Fietsen staat fietsplezier voorop.

Natuurlijk hebben we een groot assortiment met kwaliteitsfietsen en –onderdelen die het plezier flink vergroten, maar wat misschien nog wel veel belangrijker is , is de juiste fietshouding.Misschien ken je het wel: na een tijdje op de fiets te hebben gezeten komen de eerste pijntjes en kwaaltjes: tintelende vingers, een stijve nek, last van je rug. Vaak een oorzaak van een minder goede fietshouding, en dat is zonde. Want deze ongemakken kunnen het fietsplezier flink verminderen en een nadelige invloed hebben op je fietsprestaties.

Ook minder voor de hand liggende klachten kunnen een gevolg zijn van je fietshouding. Wist je bijvoorbeeld dat koude of tintelende voeten veroorzaakt kunnen worden door verkeerd geplaatste schoenplaatjes?  Wij wel, en daarom helpen we je graag met een specifieke fietsmeting.

We gebruiken daarbij een erg succesvolle en veelgeprezen methode van Specialized, namelijk BG Fit. BG staat daarbij voor Body Geometry, een belangrijk uitgangspunt van de methode. Het draait namelijk om jouw lijf en jouw wensen!

In onze compleet ingerichte BG-fit ruimte gebruiken we moderne technieken en ouderwets vakmanschap om je lijf volledig in kaart te brengen. Daarna zorgen we dat we je fiets (racefiets of ATB) zo afstellen dat deze perfect aansluit bij jouw wensen en toepassingen.

Met onze gediplomeerde BG Fit-specialisten zorgen we dat we beschikken over de laatste kennis op het gebied van fietsmetingen en we weten zeker dat we óók jou perfect op de fiets krijgen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?
Kom dan eens langs, leg je problemen voor en kom de ruimte eens bekijken. Of maak gelijk een afspraak, je bent van harte welkom!

Beroepsrenner Berden de Vries wordt ingemeten door collega Kevin.


Door middel van camera’s van voren en van opzij kan goed gekeken worden hoe de positie was en hoe de positie wordt.