BG Fit ruimte banner Egbers fietsen borger 2019

Bij Egberts Fietsen staat fietsplezier voorop.

Natuurlijk hebben we een groot assortiment met kwaliteitsfietsen en –onderdelen die het plezier flink vergroten, maar wat misschien nog wel veel belangrijker is , is de juiste fietshouding. Misschien ken je het wel: na een tijdje op de fiets te hebben gezeten komen de eerste pijntjes en kwaaltjes: tintelende vingers, een stijve nek, last van je rug. Vaak een oorzaak van een minder goede fietshouding, en dat is zonde. Want deze ongemakken kunnen het fietsplezier flink verminderen en een nadelige invloed hebben op je fietsprestaties.

Ook minder voor de hand liggende klachten kunnen een gevolg zijn van je fietshouding. Wist je bijvoorbeeld dat koude of tintelende voeten veroorzaakt kunnen worden door verkeerd geplaatste schoenplaatjes?  Wij wel, en daarom helpen we je graag met een specifieke fietsmeting.

We gebruiken daarbij een erg succesvolle en veelgeprezen methode van RETÜL. De missie van RETÜL is:

“De meest technisch geavanceerde bike fit technologie voor het
aanpassen van fietsen en producten afgestemd op de fietser.”

Het draait namelijk om jouw lijf en jouw wensen!

In onze compleet ingerichte RETÜL-fit ruimte met unieke 3D-technieken en moderne meetinstrumenten weten wij je lijf, je bewegingen en fiets volledig in kaart te brengen. Daarna zorgen we dat we je fiets (racefiets of ATB) zo afstellen dat deze perfect aansluit bij jouw wensen en toepassingen.

Met onze gediplomeerde Retül-specialisten zorgen we dat we beschikken over de laatste kennis op het gebied van fietsmetingen en we weten zeker dat we óók jou perfect op de fiets krijgen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom dan eens langs, leg je problemen voor en kom de ruimte eens bekijken. Of maak gelijk een afspraak, je bent van harte welkom!

Beroepsrenner Berden de Vries wordt ingemeten door collega Kevin (nog de oude BG-fit methode).


WAT IS EEN RETÜL BIKE FIT?

Retül Fit is meer dan gewoon maar een Bike Fit, het is een manier om meer te weten te komen over je lichaam, de oorzaak van je pijntjes en kwaaltjes, en hoe je met een goede pasvorm je fietsdoelen kunt behalen.

Met behulp van de 3D motion capture-technologie meet het Retül-systeem nauwkeurig elke bewegingsgraad en millimeter van de afstand, zodat u en de fitter data krijgen ter ondersteuning van de keuzes die worden gemaakt tijdens de afstelling van uw fietsuitrusting en persoonlijke rijervaring.

Retül Bike Fit maakt het rijden aangenamer door u efficiënter te maken en tegelijkertijd de kans op blessures te verminderen en het comfort op de fiets te vergroten.